...

View Full Version : addthis button



sybil6
10-01-2009, 10:59 AM
i've added the addthis button to my blog, a typical adress before i added it was:
http://mysite.com/?p=4798

but now it is:
http://mysite.com/?p=4798#atssh-delicious,facebook,aim,hellotxt,bobrdobr,twitter

so i have all this stuff following the ash, the problem it has mess up my blog's navigation: now i must click two times the browser back button to actually make it work. is there a fix to this?

Apostropartheid
10-01-2009, 06:15 PM
What CMS and plugin are you using?

sybil6
10-02-2009, 12:26 PM
wordpress and addthis plugin on FF2.0

Larwex
10-12-2009, 11:19 AM
I just start online and using this pluggins too, add this doesnt works, but its not the biggest problem, nothing work correctly :mad: I feel like its not my ((



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum