View Full Version : question about charset

Phil Jackson
09-22-2009, 06:54 PM
is it possible that a browser can alter PHP output (mainly charset problem)?

The reason I ask is that I asked myself and thought it to be stupid that i asked myself....but now im at a loss and cant fugure out my problem.

on IE 6 and 7:



09-22-2009, 07:19 PM
Phil ...

I just looked on your page with IE6 and the pricing thing on the main page works fine.
I also clicked "View", "Character Encoding", and tried a few different ones.
My default happens to be UTF-8.
I couldn't find any common sets that caused the failure you are showing.

So, not sure what might cause it, as I can't get it to fail.

Is it the pricing thing on your main page that is failing with IE6 and IE7?

Phil Jackson
09-22-2009, 07:23 PM
yes both IE6 and 7... I've studied the code for days and can't understand why this is happening...

Might be a problem my end then... but i couldn't tell you what.. It only echo's out a simple string.

Thanks for taking the time to look.