...

View Full Version : Can I do a drop-down menu in JS?



reaganrex
09-09-2009, 08:57 PM
Hello,

I am not very good with JS, can I make a menu in JS? Please let me know.

Thanks,

Danny

ckeyrouz
09-09-2009, 09:46 PM
Check this link

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddlevelsmenu/index.htm

reaganrex
09-09-2009, 09:53 PM
Thank you dude.

bazz
09-10-2009, 12:04 AM
yes you can but, be aware that anyone with js disabled won;lt see it and won't therefore, be able to navigate your site. It's a matter for you as you will better know your visitors and whether they will have it disabled.

bazz



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum