...

View Full Version : Resolved Omg stupid layout, please help



masterofollies
08-29-2009, 10:33 PM
So I have no idea what is up with this. I just bought a new domain to host a forum. On the previous host it works perfect, on the other domain, I imported the SQL file and uploaded the files in order, but they don't match up. What in the world is wrong???

Old Site: (Which is how its suppose to be)
http://www.hometownedit.com/forum/

New Site: (Everything is screwed up)
http://www.detectorsparadise.com/

What would cause it to be like this?

mlseim
08-30-2009, 12:05 AM
How come on all of the references for your "dectorsparadise" site,
you're referencing "hometownedit"? If you installed the forum on your
new "doctorsparadise" site, wouldn't all of the style sheets, graphics, and
everything else be on your new server?

I think you've installed it incorrectly.

Here's an example of what I'm seeing on www.detectorsparadise.com ...

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.hometownedit.com/forum/Themes/classic/style.css?fin11" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.hometownedit.com/forum/Themes/default/print.css?fin11" media="print" />

"hometownedit.com" ???? why?

masterofollies
08-30-2009, 12:51 AM
Hmmm but if I was to re-install the forum, then all of the customized features I did would vanish.

masterofollies
08-30-2009, 12:59 AM
Ok had to play with it, but got it finally. Thanks



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum