View Full Version : Flash File Kills Dropdown menu

08-28-2009, 07:15 PM
I have a Flash file and a dropdown menu (from http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddsmoothmenu.htm) on a web page. I'm finding that with the Flash file on the page, the dropdown menu no longer works. Other pages with the same menu work. My Flash code is:

<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','980','height','302','src','graphics/header_v8','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','graphics/header_v8' ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="980" height="302" hspace="0" vspace="0">
<param name="movie" value="graphics/header_v8.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="graphics/header_v8.swf" width="980" height="302" hspace="0" vspace="0" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

Any ideas on how to get both the Flash and dropdown menu to work on the same page?

08-28-2009, 07:43 PM
What do you mean that it no longer works.
Can you give us a link to the page?

08-28-2009, 07:55 PM
The Begin here menu item should drop down.

08-28-2009, 07:59 PM
You have to add the property wmode="opaque" in the oject, embed and the script where you are calling the flash player.

For more details refer to this post:

08-28-2009, 10:44 PM
That did it. Many thanks

08-28-2009, 10:47 PM
If you feel this solution helped you please click on the button thank user because am trying to increase my credits in this form.

It is ok for me if you don't feel you can do it.

Thanks anyway.