...

View Full Version : Issues with image loading



wowitsjonjon
08-18-2009, 11:01 PM
I am having a very strange effect when my photography site loads images into the galleries. The first three galleries "automotive, weddings, landscape" all have images loaded in, but I am getting this trippy mosaic looking images load in. Anyone know of any remedies?

http://pixology.openhouseflix.com/dmitry (pixology.openhouseflix.com/dmitry)

thanks.

seco
08-18-2009, 11:05 PM
they are named wrong

wowitsjonjon
08-18-2009, 11:15 PM
when you say "they" what are you talking about?

seco
08-18-2009, 11:21 PM
they, the images are named wrong, code vs file name.

wowitsjonjon
08-18-2009, 11:24 PM
Blank

wowitsjonjon
08-18-2009, 11:25 PM
I am having a very strange effect when my photography site loads images into the galleries. The first three galleries "automotive, weddings, landscape" all have images loaded in, but I am getting this trippy mosaic looking images load in. Anyone know of any remedies?

http://pixology.openhouseflix.com/dmitry (pixology.openhouseflix.com/dmitry)

thanks.



oh, no, I'm not talking about the home screen that you load into, I am wanting you to click on "automotive" or "weddings" or "landscape" the images are in those links.

seco
08-18-2009, 11:36 PM
ah , haha sorry, sleepy. ok its loading all the images in the gallery "page 1, page 2, etc"
what you can do is set the width and height for the thumb img tag, looks like 170x170. should stop it from loading all crazy. if not lemme know

wowitsjonjon
08-18-2009, 11:47 PM
definately helped the trippyness, but it still looks like a slideshow upon loading.

seco
08-19-2009, 12:00 AM
the only other option is using ajax to load the entire div with a loading animation or somthing. otherwise thats going to be a burden.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum