...

View Full Version : Not sure If I'm In The Right Place



jonwayne
05-29-2009, 12:23 PM
Ok basically i had a code on a game that cloned objects but when they updated they fixed where the code didnt work. Was wondering if someone could help either make a new code or at least tell me no way to get around it ?

it career
05-29-2009, 12:47 PM
Send me the code and tell me problem that you are facing , I will have a look.

jonwayne
05-29-2009, 05:23 PM
Send me the code and tell me problem that you are facing , I will have a look.

ok sent you pm let me know if you can make a new one? thanks... still looking for help just in case he cant help

jonwayne
05-29-2009, 06:44 PM
does that mean noone knows what to do or im in the wrong spot?

_Aerospace_Eng_
05-30-2009, 04:11 PM
Likely the wrong spot or not enough information. What code, what game, what language?

jonwayne
05-30-2009, 04:35 PM
I ACTUALLY HAVE ANOTHER POST THE CLONING CODE ONE ON THIS PAGE IS HAS ALL THAT INFO oops sorry for all caps didnt realize



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum