PDA

View Full Version : My image mapped links aren't working



Mccall101
05-14-2009, 07:41 PM
They were working just a second ago and now they've stopped being links


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<html>
<head>
<meta name="generator" content=
"HTML Tidy for tsWebEditor (www.tswebeditor.tk) (vers 1 July 2005), see www.w3.org">
<link rel="shortcut icon" href="/favicon-1.ico">

<title>Stylish Knockouts!</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" charset=
"iso-8859-1&quot;">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="Knockout.css"><!--[if IE]>
<style type="text/css">
#content,
#main,
#inner-wrap,
#wrap {
zoom:1;
}
</style>
<![endif]-->
</head>

<body>
<div id="container">

<div id="header">
</div>


<!--End Of Header-->


<ul id="nav">
<map id="imgmap200951414337" name="imgmap200951414337"><area shape="rect" alt="" title="" coords="72,48,156,95" href="" target="" /><area shape="rect" alt="" title="" coords="82,202,161,245" href="www.stylishknockouts.com/SKAbout.htm" target="" /><area shape="rect" alt="" title="" coords="70,364,171,406" href="www.stylishknockouts.com/SKContact.htm" target="" /><area shape="rect" alt="" title="" coords="79,520,156,569" href="www.stylishknockouts.com/SKNews.htm" target="" /><!-- Created by Online Image Map Editor (http://www.maschek.hu/imagemap/index) --></map>
</ul>


<div id="content">
<div class="box">
<p>Power Rangers Resurrection is a episodic fanfiction based on the popular Power Rangers franchise.</p>
<a href="http://www.stylishknockouts.com/DawnOfDestiny.txt">Episode 1: Dawn Of Destiny</a>
</div>


<!--end content--></div>





<div id="footer">
<p>&copy www.stylishknockouts.com 2009</p>
</div>
</div>
</body>
</html>


body{
text-align: center;
background: #ccd8e1;
font: 16px Helvetica, arial, sans-serif;
}
* {
margin: 0;
padding: 0;
border: black;
}
#container {
width: 1024px;
margin: 0 auto;
}
#header {
width:1024px;
height:227px;
background:url(images2/Header.jpg) no-repeat;
}
#nav {
width: 244px;
height: 634px;
background:url(images2/Navigation.jpg) no-repeat;
text-align: center;
float: left;

}
li {
list-style-type: none;

padding: 0 32px;
text-decoration: none;
font: 18px/80px Helvetica;
margin-top:25%;

}
#content { width: 780px;
height: 634px;
border-width:30px;
background:#FFFF99;
float:left;
}

#footer{

position: center;
width: 1024px;
height: 30px;
background-image: url(images2/Footer.jpg);
background-repeat: repeat-y;
color: white;
clear:both;
}



}

h2{
text-align: left;
text-indent: 0.5cm;
padding-top: 20px;
color: #000;
text-decoration: none;
font-family: Arial Rounded MT Bold;

}


#left {
float: left;
width: 600px;
}

#right {
margin: 0 0 0 600px;
padding: 20px 0 0 0;


}



a {
Color: blue;
text-decoration: none;
}

h3{text-align: left;
text-indent: 0.5cm;
padding-top: 20px;
color: white;
text-decoration: none;
font-family: Arial Rounded MT Bold;
}



.box {
width: 302px;
height: 400px;
margin: 10px auto 0;
background: url(images2/Untitled-2.jpg);
margin-top:20%;
Margin-left:5%;
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: black;
}

.box h3{
text-align: left;
text-indent: 2.0cm;
}

.box p{
text-align: left;
padding-top: 5px;
margin-left:5%;
margin-top:50%;
}

.box a{
color: blue;
text-decoration: underline;

margin-right:25%;

}

Rowsdower!
05-15-2009, 12:59 PM
You haven't specified a "usemap" attribute for any image (at least not that I can see -- I don't even see an image element declared in the HTML). This is necessary in order to link your map to your image to make the whole thing work.