...

View Full Version : My image mapped links aren't working



Mccall101
05-14-2009, 07:41 PM
They were working just a second ago and now they've stopped being links


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<html>
<head>
<meta name="generator" content=
"HTML Tidy for tsWebEditor (www.tswebeditor.tk) (vers 1 July 2005), see www.w3.org">
<link rel="shortcut icon" href="/favicon-1.ico">

<title>Stylish Knockouts!</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" charset=
"iso-8859-1&quot;">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="Knockout.css"><!--[if IE]>
<style type="text/css">
#content,
#main,
#inner-wrap,
#wrap {
zoom:1;
}
</style>
<![endif]-->
</head>

<body>
<div id="container">

<div id="header">
</div>


<!--End Of Header-->


<ul id="nav">
<map id="imgmap200951414337" name="imgmap200951414337"><area shape="rect" alt="" title="" coords="72,48,156,95" href="" target="" /><area shape="rect" alt="" title="" coords="82,202,161,245" href="www.stylishknockouts.com/SKAbout.htm" target="" /><area shape="rect" alt="" title="" coords="70,364,171,406" href="www.stylishknockouts.com/SKContact.htm" target="" /><area shape="rect" alt="" title="" coords="79,520,156,569" href="www.stylishknockouts.com/SKNews.htm" target="" /><!-- Created by Online Image Map Editor (http://www.maschek.hu/imagemap/index) --></map>
</ul>


<div id="content">
<div class="box">
<p>Power Rangers Resurrection is a episodic fanfiction based on the popular Power Rangers franchise.</p>
<a href="http://www.stylishknockouts.com/DawnOfDestiny.txt">Episode 1: Dawn Of Destiny</a>
</div>


<!--end content--></div>





<div id="footer">
<p>&copy www.stylishknockouts.com 2009</p>
</div>
</div>
</body>
</html>


body{
text-align: center;
background: #ccd8e1;
font: 16px Helvetica, arial, sans-serif;
}
* {
margin: 0;
padding: 0;
border: black;
}
#container {
width: 1024px;
margin: 0 auto;
}
#header {
width:1024px;
height:227px;
background:url(images2/Header.jpg) no-repeat;
}
#nav {
width: 244px;
height: 634px;
background:url(images2/Navigation.jpg) no-repeat;
text-align: center;
float: left;

}
li {
list-style-type: none;

padding: 0 32px;
text-decoration: none;
font: 18px/80px Helvetica;
margin-top:25%;

}
#content { width: 780px;
height: 634px;
border-width:30px;
background:#FFFF99;
float:left;
}

#footer{

position: center;
width: 1024px;
height: 30px;
background-image: url(images2/Footer.jpg);
background-repeat: repeat-y;
color: white;
clear:both;
}



}

h2{
text-align: left;
text-indent: 0.5cm;
padding-top: 20px;
color: #000;
text-decoration: none;
font-family: Arial Rounded MT Bold;

}


#left {
float: left;
width: 600px;
}

#right {
margin: 0 0 0 600px;
padding: 20px 0 0 0;


}



a {
Color: blue;
text-decoration: none;
}

h3{text-align: left;
text-indent: 0.5cm;
padding-top: 20px;
color: white;
text-decoration: none;
font-family: Arial Rounded MT Bold;
}



.box {
width: 302px;
height: 400px;
margin: 10px auto 0;
background: url(images2/Untitled-2.jpg);
margin-top:20%;
Margin-left:5%;
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: black;
}

.box h3{
text-align: left;
text-indent: 2.0cm;
}

.box p{
text-align: left;
padding-top: 5px;
margin-left:5%;
margin-top:50%;
}

.box a{
color: blue;
text-decoration: underline;

margin-right:25%;

}

Rowsdower!
05-15-2009, 12:59 PM
You haven't specified a "usemap" attribute for any image (at least not that I can see -- I don't even see an image element declared in the HTML). This is necessary in order to link your map to your image to make the whole thing work.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum