View Full Version : Stylesheet Problems & IE Nav problems

05-14-2009, 12:06 AM
Hi all,

I have a few problems concerning the following web page:

http://www.glen-lodge.co.uk/testing/ws/medBasic.html (http://www.glen-lodge.co.uk/testing/ws/medBasic.html)

Firstly I have been styling this page using an external stylesheet up until I added the JavaScript accordion, when I added the styles of the accordion to the external style sheet the accordion just wouldn't work so Iv had to add it to the head section of the page and any other styles that Iv wanted to add to the page since have also had to be added to the head section or they will just not show up on the page, is there somewhere Im going wrong with this?

Also, I have added a drop down nav which seems to work fine in firefox but in ie the drop down part of the nav just doesnt seem to display and I am really unsure how to make this work.

I would really love as much advice and help as possible with this so I can learn how to fix these problems and use the techniques in the future.

Many thanks in advance!


05-14-2009, 12:59 PM
Hey all,

can anyone help me with my problem? I just need pointed in the right direction and the hopefully all will be grand!



05-14-2009, 02:35 PM
Hi Kylle

Just been messing with your nav non-drop issue.

Cannot say I understand this, it might be just another IE "feature", but try removing position:relative from .wrapper - I don't think this is used elsewhere and it seems to solve the dropdown issue.

Haven't looked at the stylesheet issue - but you I noticed one error in your css:

#right .effectCurve{
width: 190px;
background: url(images/effectRep.gif) repeat-y;
margin: 0 auto;

05-14-2009, 02:44 PM
And also:

*html .infoLeft {...} (line 220)
*html .paypal {...} (line 234)

are both wrong - there should be a space between * and html.

The css validator (http://jigsaw.w3.org/css-validator/) is good for finding this sort of thing.

05-14-2009, 02:59 PM
Hi SB65,

Thanks so much for taking the time to offer advice, Iv takin out posistion: relative from .wrapper but Im afraid it still isnt wroking for me?

Thanks again


05-14-2009, 03:08 PM
ahhhhhh I got it working, thanks SB65, i was dropping the new stylesheet into the wrong directory there!!! have to try and add the styles into the external stylesheet now :s

thanks again!!