...

View Full Version : Firefox 2 trouble on crossbrowser prototype



thiagodmx
05-11-2009, 10:05 PM
Hello there,

Im creating a html/css/js prototype, the client demands full crossbrowser support, the layout works fine on IE6+ anf FF3, but
when i put on ff2, it give some troubling error.

Im putting some images to sample the problem:

Firefox 2
http://img413.imageshack.us/img413/5761/layfirefox2.th.jpg

Firefox 3
http://img15.imageshack.us/img15/8002/layfirefox3.th.jpg

Zip with html
http://rapidshare.com/files/230680660/Layout.zip.html

Thanks in advance!

SB65
05-12-2009, 04:41 PM
I can't see your css from behind this firewall, and your images are too small to make much from, but the only thing I've ever tripped up on that works in IE6 but not in FF2 is display:inline-block - which FF2 doesn't support.

Probably just a wild stab in the dark....and may not be at all relevant.

thiagodmx
05-12-2009, 06:00 PM
sorry i linked the wrong image, here's the problem:

Firefox 2 (error)
http://img413.imageshack.us/img413/5761/layfirefox2.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=layfirefox2.jpg)


firefox 3 (fine)
http://img15.imageshack.us/img15/8002/layfirefox3.th.jpg (http://img15.imageshack.us/my.php?image=layfirefox3.jpg)

Zip with html
http://rapidshare.com/files/230680660/Layout.zip.html

SB65
05-12-2009, 07:57 PM
Yep


#abas ul { estilo.css (line 392)
display:inline-block;
list-style-image:none;
list-style-position:outside;
list-style-type:none;
margin:0;
}

#abas_internas ul { estilo.css (line 413)
display:inline-block;
list-style-image:none;
list-style-position:outside;
list-style-type:none;
margin:0 0 0 20px;
}



It's not supported by FF2. Maybe someone else here can suggest a fix?

Edit: Might be worth trying the following

#abas ul {
display:-moz-inline-box;
display:inline-block;
list-style-image:none;
list-style-position:outside;
list-style-type:none;
margin:0;
}

#abas_internas ul {
display:-moz-inline-box;
display:inline-block;
list-style-image:none;
list-style-position:outside;
list-style-type:none;
margin:0 0 0 20px;
}


in your css instead of the entries above. This looks like it fixes it in Firebug in FF2.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum