View Full Version : IFRAME.SRC url problem, link problem

05-09-2009, 02:08 AM
Hi all, I am a new member on this forum, hope i will contribute somehow, but for now I need some help, please.

I need to:

iframe.src="http://link.com/~blah blah" + anything + "&continued_link/";

fix this code :( I need to have a link that will be made of 3 parts :
1.start point
2.user variable
3.end point.
thanks in advance.

05-09-2009, 03:00 AM
Looks like you have the right idea. Can you provide anything more concrete than "blah blah"?

Oh, and "please this code" would be appropriate, I think.

05-09-2009, 12:53 PM
Hi, thanks for your reply.

for now I need some help, please.

And I meant "I need to [link] fix this code". :) I didn't mean to say "fix it". Sorry for misunderstanding.
Can you help me out, please?
Well, the link is going to be for my personal web page, something like that:

"http://domain.com/?ie=UTF8&q=" + var + "&continued_link/"

05-09-2009, 12:55 PM
this thing is not working

function functionname(var)

var iframe = document.getElementById('frame');
iframe.src = "http://domain.com/?ie=UTF8&q=" + var + "&continued_link/";


05-09-2009, 02:40 PM
Dont use var as var name
it works fine
I used 2234 as test numbers and it loaded a page


<script language="JavaScript">
function functionname(Num)

var iframe = document.getElementById('frame');
iframe.src = "http://domain.com/?ie=UTF8&amp;q="+Num+"&amp;continued_link/";



<BODY onload="functionname(2234)">

<iframe id="frame"></iframe>


05-09-2009, 02:51 PM
Dont use var as var name
it works fine
I used 2234 as test numbers and it loaded a page

hm..thansk for help, but this is not working for me

iframe.src = "http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&amp;t=h&amp;geocode=&amp;q=" + num + "&amp;z=5&amp;output=embed/";

function name(num)
var iframe = document.getElementById('map');
iframe.src = "http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&amp;t=h&amp;geocode=&amp;q=" + num + "&amp;z=5&amp;output=embed/";


05-09-2009, 05:49 PM
here's something different, but similar. I don't know php, sorry
Dblclick on the page all the over the place. I was just testing with this.

<div id=log></div>
var zoom=6;

//log.innerHTML += "click: "+[event.clientX, event.clientY]+"<br/>";
log.innerHTML = "up: "+[event.clientX, event.clientY]+"<br/>"

var readout2=document.getElementById("readout2");

var arry=[event.clientX, event.clientY];
/*7...128x128....6...64X64 8...256*/
readout2.innerHTML="<img style=width:100%;height:100%; src=http://mt0.google.com/mt/v=ap.92&hl=en&x="+Math.round(arry[0]/25)+"&y="+Math.round(arry[1]/25)+"&z="+zoom+"&s=Galileo>"+(arry[0]/25)+" "+(arry[1]/25)
// log.innerHTML += "down: "+[event.clientX, event.clientY]+"<br/>";


<div id="readout2" style="width:800px;height:800px"></div>


05-09-2009, 06:06 PM
here's my script I made yesterday. I'm still learning with the API.

make sure you have the key for your site correct.

05-09-2009, 06:22 PM
Thanks for your reply.
What you mean?
Oh the key..damn, but for now I do not have a site, "localhost" for now.
P.S. it's JS, i used PHP code formatting, that's all.

05-10-2009, 03:46 PM
My script was working, google is b1tching without the key :( but i need to make my web site on localhost machine :( damn