PDA

View Full Version : Security on my server?



Steven_Smith
03-14-2003, 11:28 PM
I have a server co-located and today my ISP told me that my bandwidth has gone through the roof. Thats pretty strange because I only host a few web applicatiosn for my clients.

Win2k Professional
Apache 1.3.27
PHP 4.3.1
War FTP
VNC

Anbody know of security problems with this software. I know a big question.

I have all (i think) the updates I need. I cannot see why my bandwidth has gone through the roof.

Thanks
Steve

Spookster
03-15-2003, 01:34 AM
Check your access logs and if you have any nice stats programs installed you can see whats eating up the bandwidth.

Steven_Smith
03-15-2003, 01:36 AM
Thanks Spooks,

I went to

PerimeterZone.com

And that told me alot. I had some ports open that I need to close.

Fantastic service.

Steve