...

View Full Version : Making this dropdown open up the lytebox?



sphinx1994
04-05-2009, 12:18 PM
Hello,

I want a dropdown to open a lytebox when someone clicks the downbutton on the dropdown, for example:

http://74.54.218.178/~sphinx/domains/googlelol.co.uk/work/

i use this html for the dropdown link:


<a href="dropdown.php" rel="lyteframe" title="this is what i want lytebox to do.."
rev="width: 400px; height: 300px; scrolling: no;">This is what i want dropdown too do</a>

and my dropdown code is this:


<select>
<option>Make lytebox popup like link below.</option>
</select>

how can i give that code to the dropdown?

Thanks

sphinx1994
04-05-2009, 02:11 PM
I still can;t do it

sphinx1994
04-06-2009, 08:09 AM
bumpppppppp



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum