...

View Full Version : show columns for more than one tables



bhakti_thakkar
04-01-2009, 09:05 AM
Dear all,
can i do something like this SHOW COLUMNS FROM Project_T,
Project_module_t ??

guelphdad
04-01-2009, 02:38 PM
Did you try? what happened when you tried?

bhakti_thakkar
04-14-2009, 08:09 AM
yes ofcourse i did try it. it gave me the following error:




You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' tablename' at line 1

guelphdad
04-14-2009, 03:09 PM
can you show your actual query? looks like you have an error with single quotes around your table names.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum