...

View Full Version : OnClick Problem In ModalBox



mantix
03-24-2009, 08:17 AM
Hai Guys,
I Am Using Modal Box For Dispalying Some Information.In Modal Box the default value for closeValue is ×but i have to change the value for onclick operation.So Can Anyone Help Me To Resolve This Issue..


Thanks

closeValue: "×", // Default string for close link in the header:

abduraooft
03-24-2009, 08:30 AM
Umm.. what?

mantix
03-24-2009, 08:56 AM
Hai,

Ya I want to mention my value instead of default value for closevalues option.Because I Need To Do Some OnClick Operation..


Thanks

Philip M
03-24-2009, 09:31 AM
I think you would find it beneficial if you read through

http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

and also the posting guidelines for this forum.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum