...

View Full Version : menu problem!!



Pastrulo
02-17-2009, 04:11 AM
I need some help big emergency and I dont know what the problem is. take a look at the menu in this website http://www.billbaldwin.ky, and take a look at the menu on this wordpress copy of the same site: http://www.billbaldwin.ky/fea , look at the submenus and all and compare it. can anyone help me with this please?

twodayslate
02-17-2009, 05:26 AM
Don't see a problem in FF

PitbullMean
02-17-2009, 06:03 AM
The only differences i see is above the header, where the fonts change size.

gun5
02-17-2009, 06:37 AM
I think he's just promoting his site.:rolleyes:

Excavator
02-17-2009, 08:51 AM
I need some help big emergency and I dont know what the problem is.

Hello Pastrulo,
Maybe you could be a little more specific. Describe the problem for us instead of making us hunt for it.
It may be obvious to you, but that's because you've been studying it for a while. This is the first time we've seen your site.

abduraooft
02-17-2009, 09:27 AM
... and provide the browser that you are using.

PS: Validate your code and fix all errors in your markup (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.billbaldwin.ky%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0).

PitbullMean
02-18-2009, 12:02 AM
I would just ban his username seeing as i agree with gun "he is just promoting his site."

twodayslate
02-18-2009, 02:09 AM
Ah, fell for it :P



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum