...

View Full Version : drop down menu appearing behind flash



ksanjanadevi
02-12-2009, 11:30 AM
my dropdown menu is appearing behind flash.
z-index dint work and transparent mode in param tag dint work either.
any other ideas????

#zUL,#zUL ul {padding:0;margin:0;position:relative;}
#zUL li ul a {margin-left:1em}
#zUL li {
float:left;
width:9em;
position:relative;
list-style-type:none;
font-weight:600;
}

#zUL li ul {
visibility:hidden;
position:absolute;
}

#zUL li:hover ul {
visibility:visible;
background-color:#efefef; }
<ul id="zUL">
<li><a href="#">1st Set of Links</a>
<ul>
<li><a href="Link 11">Link 11</a></li>
<li><a href="Link 11">Link 12</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0"
width="560" height="180" style="position:relative;" wmode=”transparent”>
<param name=”quality” value=”high”>
<param name=”embed” value=”transparent”><br>
<param name=”wmode” value=”transparent”>
<param name=”menu” value=”false”>
<embed src="skinfitness.swf" quality="high"
wmode=”transparent” pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="180"></embed>
</object>

abduraooft
02-12-2009, 12:11 PM
any other ideas???? Could you post a link to your page?

_Aerospace_Eng_
02-12-2009, 01:58 PM
At a first glance it looks like you are using the wrong type of quotes. You should be using " not ”.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum