...

View Full Version : problems with forum



oesxyl
01-25-2009, 02:45 PM
hi,

seems that old problems come back.
this thead:
http://www.codingforums.com/showthread.php?t=157054

I try to push thank you button for posts #4 and #5 and give me that message:



oesxyl, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home


javascript is enabled and I don't have nothing blocked on the page I check it.

best regards

WA
01-25-2009, 04:26 PM
Does this happen only when trying to thank posts in that thread, or any thread on CF? The permission error doesn't have anything to do with whether JavaScript is enabled. Almost appears like you were logged out when you tried to give thanks.

oesxyl
01-25-2009, 04:44 PM
Does this happen only when trying to thank posts in that thread, or any thread on CF? The permission error doesn't have anything to do with whether JavaScript is enabled. Almost appears like you were logged out when you tried to give thanks.
Thank you for your fast replay, :)

first time was happend after I post my replay, #6, few seconds after, so I think I was logged on.
Then I try few times and after I fail few times I log out, clear cache, and login again and try. Only after I fail again few times I post this thread.
I was checked the javascript because I know that thank you button use yui.

yes only for that thread, I didn't try others

best regards

WA
01-25-2009, 05:31 PM
Can you try giving thanks in another thread, and see if that works (you can always remove it afterwards)?

oesxyl
01-25-2009, 05:42 PM
Can you try giving thanks in another thread, and see if that works (you can always remove it afterwards)?
http://www.codingforums.com/showthread.php?p=774074#post774074

post #10 and it work

and now works also in the thread where I get this problem.

thank you for solving this, :)

I know that I can remove the thank but allways is somebody who deserve it in any solved thread, :)
best regards



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum