...

View Full Version : Passing a value from a list



jazz2k8
01-20-2009, 02:15 PM
Hi Folks,

I am trying a simple application similar to the below links.

http://www.devx.com/getHelpOn/10Minu...ion/16372/1954
http://www.mredkj.com/tutorials/tutorial007.html

My Issue is when i select one or multiple value(s) from the list and select the right arrow button it is deleting from the first list.but i dont want to be deleted.can you please help me out.thanks

thanks and regards,
Bharath

rangana
01-20-2009, 02:44 PM
Show us the script you are using, but basically, you just need not to remove the part of the script which removes the option.

Let me take for example the script here:
http://www.mredkj.com/tutorials/tutorial007.html

Just remove highlighted:


if(theSelFrom.options[i].selected)
{
selectedText[selectedCount] = theSelFrom.options[i].text;
selectedValues[selectedCount] = theSelFrom.options[i].value;
deleteOption(theSelFrom, i);
selectedCount++;
}



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum