...

View Full Version : SEO for google



zodehala
12-03-2008, 11:25 PM
how can i do like folowings

http://img101.imageshack.us/img101/6673/14787813te4.th.gif (http://img101.imageshack.us/my.php?image=14787813te4.gif)


http://img243.imageshack.us/img243/5829/51948252du6.th.gif (http://img243.imageshack.us/my.php?image=51948252du6.gif)

gnomeontherun
12-03-2008, 11:31 PM
I'm sorry, but what are you asking exactly?

pat-j
12-04-2008, 01:44 PM
I'm sorry, but what are you asking exactly?

I think he means the google "Site Links".

This is a quote from google webmaster tools:
"Sitelinks are additional links Google sometimes generates from site contents in order to help users navigate your site. Google generates these sitelinks periodically from your site's contents.

Because we generate sitelinks dynamically, this list can change from time to time."

Site links are only generated if google can read the structure of your site and distinguish some important urls.

Say you have 30 links in your site and you have 5 most important links at the top of every page google will most probably generate site links for those top 5 links.

Some of what i said may not be 100% accurate and other members may be able to help more.

Rowsdower!
12-04-2008, 06:54 PM
My understanding is that these were generated from sitemaps (if you have one) but for now this should be considered hearsay only. I don't have anything to back that up...

domainsatretail
12-04-2008, 07:24 PM
The site links are automatically generated. If you are using Google Webmaster Tools, you can tell Google which links not to include in the Site Links, but you cannot as far as I know tell it which ones to use, if it uses any at all.

demtron
01-27-2009, 04:30 AM
See my recent post at http://www.codingforums.com/showthread.php?t=156940 for my comments on how to get this to occur for your site.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum