...

View Full Version : Class within div?



jarv
11-30-2008, 04:14 PM
can someone help me with my nav? am i losing it?

http://www.mutecms.com/halohairdesign/default.asp

jarv
11-30-2008, 04:23 PM
sorted!

does anyone know the correct way to have :ACTIVE so it works?!

effpeetee
11-30-2008, 04:42 PM
Link, Visited, Hover, Active. must be in that order.

This may help you. (http://www.echoecho.com/csslinks.htm)


Have a look here for much help (http://exitfegs.co.uk/Sources.html).

Major Payne
12-01-2008, 07:03 AM
And validate, validate:

CSS Errors (http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fwww.mutecms.com%2Fhalohairdesign%2Fdefault.asp)

HTML Errors (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.mutecms.com%2Fhalohairdesign%2Fdefault.asp)

Mostly minor errors to correct.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum