...

View Full Version : Top menu is messed up in 1024 resolution



abduraooft
11-13-2008, 04:09 PM
Hi,

Just to point out that the "Nominate a Member" is pushed to the next line. I think some thing new there.
Screen shot attached.

thanks.

PS: No one would come here to get help on similar issues :D

Millenia
11-13-2008, 06:14 PM
Hi,

Just to point out that the "Nominate a Member" is pushed to the next line. I think some thing new there.
Screen shot attached.

thanks.

PS: No one would come here to get help on similar issues :D

I'm using 1024 res, and everything is fine for me.

oracleguy
11-13-2008, 06:17 PM
I have the same issue. I keep my browser window around the 1024 size and it changed within the last day or so.

Millenia
11-13-2008, 06:32 PM
This is what it looks like for me in 1024 res. Completely fine.
(It's a big picture so I'll link you)

http://img353.imageshack.us/img353/909/screenshotzd9.png

gnomeontherun
11-13-2008, 09:04 PM
I think there are just too many options up there, couldn't they also be reduced?

WA
11-13-2008, 10:47 PM
I turned off the DHTML menus used by vBulletin yesterday just to test out any improvements in load time. Some of the links in the nav bar that used to be drop downs now appear inline, hence the wider stretch. If I settle on not using the DHTML menus, I'll definitely be trimming what appears in the nav bar.

hinch
11-14-2008, 12:09 AM
well atm you have 2 search buttons so you can drop out one of them and you don't really need the calendar since thats only used for show birthdays

liorean
11-14-2008, 01:00 AM
Not really news, it's been this way since George redid the design a few years back. Ive never used as wide windows as 1024 for browsing, though.

FWDrew
11-14-2008, 06:58 AM
I had the same issue, but it seems to be fixed now with less menu options, thanks George :)

Drew



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum