...

View Full Version : Drop menu



Tomaz
07-06-2002, 07:17 PM
Hello

I have a litle problem with drop down menu on site

http://www.skofljica.net

I dont know what is problem, that is not possible to view menu

on the pages with frame.

It is possible to see it, when I load first time, but when I got

somewhere by the link on page and want go back with browser

button for back is not possible to see you anymore.

I will be very helpfull for any help or instruction.

Tomaz

jalarie
07-09-2002, 04:57 PM
JavaScript Error: http://www.skofljica.net/vsebina.htm, line
13:

missing ; before statement.

script type:window.open('http://www.dynamicdrive.com')
.......^

Tomaz
07-15-2002, 08:30 AM
:rolleyes:


Thank you for answer jalarie.

In pages is already done statements

script type:window.open('http://www.dynamicdrive.com')

but drop menu doesnt work. I think that is something wrong with

compatibilities of the frame. When PUBLISHED JUST ONE FRAME

everything is OK.


With best wishes Tomaz



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum