...

View Full Version : pages not working in wordpress after modifying permalinks



mia_tech
09-04-2008, 08:08 PM
I've modified the permalinks in wordpress to reflect only the post title for better SEO, when you click on a post it works great it takes you to that post's page, but when you click on a page, it gives you the page not found error.... but if I return the permalinks to its defualt everything works as normal

here's the site

http://pctechtips.org


thanks

harbingerOTV
09-05-2008, 02:11 AM
I've clicked all over and can't find this error. Did you put it back to default?

Can you post the before and after of what you are doing that causes this error?



/%category%/%postname%/


that's my structure for reference

mia_tech
09-05-2008, 02:24 AM
yes I chaged it back b/c the contact and link pages wasn't working and also when you click at the end of the page to see the remaining post it will take me to some odd website "strange behivior"... anyway here's what I was changing my permalinks to /%postname%/ but when I do that it start doing wired things.... don't know maybe I'm missing something I've had other blogs in the past and I've always done it like this, but never seen that before

I'm putting it back so you can see it acting up

http://pctechtips.org

thanks

harbingerOTV
09-05-2008, 03:04 AM
weird. I got it to take me to a 404 once but can't get it to do it again. It actually looks like everything is fine. If you get the behavior again can you record what steps took you there.

Sorry I can't be of more help but I can't get it to happen.

mia_tech
09-05-2008, 06:18 AM
it happens only when you click on the contact or links page or the link at the bottom of the page that says "previous page"
ohh and clear your browser's cache just in case you might not be seen the actual page

harbingerOTV
09-05-2008, 02:02 PM
when I go to http://pctechtips.org/contact/ it gives the server 404
when I go to http://pctechtips.org/contact (no backslash) it goes to your old contact page.

It looks like going to http://www.pctechtips.org/links.htm and http://www.pctechtips.org/links go to the same place same with the links page. I notice there isn't a http://pctechtips.org/about.htm. Typing that goes to the WP 404. Do have a mod rewrite to add the extension on there if not typed? Thats seems like a possible issue.


You could also try renaming the old Links and Contact pages. If that doesn't do anything maybe contact your host.

mia_tech
09-05-2008, 02:47 PM
thanks a lot.... I deleted the old links and contact page, and it worked, did you check the link at the bottom of the main page that says "previous page" apparently it takes me to some strange site...

mia_tech
09-05-2008, 02:56 PM
never mind same solution the whole wordpress engine was getting confuse as I have a bunch of pages from the old site which happen to have same name... have to do some housecleaning I guess



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum