...

View Full Version : VS2005 Problem fails with "No symbols loaded"



lovebearhk
08-28-2008, 07:08 PM
I am a beginner of VS2005...
I want to run this demo (http://www.mit.edu/~ibaran/autorig/pinocchio.html). I have successfully complie the source code, but I cannot run the output file with the following errors:
"Symbols loaded (source information stripped)."
"No symbols loaded."

Do anyone know how can I solve them? Thanks!



'DemoUI.exe': Loaded 'C:\Pinocchio\debug\DemoUI.exe', Symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\advapi32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rpcrt4.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\glu32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ddraw.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\dciman32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wsock32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2_32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2help.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\comctl32.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shell32.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shlwapi.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ole32.dll', No symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\Pinocchio\debug\Pinocchio.dll', Symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcp80d.dll', Symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcr80d.dll', Symbols loaded.
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\imm32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lpk.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\usp10.dll', Symbols loaded (source information stripped).
'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2180_x-ww_a84f1ff9\comctl32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
The program '[2920] DemoUI.exe: Native' has exited with code 0 (0x0).

oracleguy
08-28-2008, 07:23 PM
Those aren't error messages, the fact that a file didn't have any symbols to load isn't an error message.

The program ran and then exited. Did it not do what you wanted?

lovebearhk
08-29-2008, 04:37 PM
Those aren't error messages, the fact that a file didn't have any symbols to load isn't an error message.

The program ran and then exited. Did it not do what you wanted?

Yes. The output.exe can run but cannot do the expacted thing.
How can I load the required symbols?

oracleguy
08-29-2008, 05:03 PM
The symbols thing isn't the issue at least not directly, it sounds like there is a bug in the main program. Try starting it with debugging and stepping through the main/winmain function and see where it crashes.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum