...

View Full Version : My menu doesnt work on Opera - can anyone help?



developers2008
08-28-2008, 03:28 AM
Hi,
my menu on www.mcser.com doesn't work on Opera 7.23. Can anyone help
me please?

I also posted at mcser.com (http://www.mcser.com/devscripts/1700/365700-my-menu-doesnt-work-on-oper-c-anyone.html)
---Gernot:D

Post here, don't email. If you feel you have to mail, revert my

abduraooft
08-28-2008, 10:25 AM
Works well for me on Opera-9, (I don't have 7.23)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum