...

View Full Version : What is Multi-Quote?



Trinithis
08-12-2008, 11:08 PM
What is Multi-Quote? It seems to do the same thing as Quote.

_Aerospace_Eng_
08-12-2008, 11:15 PM
Each time you click the multi-quote button in a thread that has more than one response it quotes that post in your reply. It seems to work best if the last post you want to quote, you click on the quote button instead.

_Aerospace_Eng_
08-12-2008, 11:16 PM
What is Multi-Quote? It seems to do the same thing as Quote.


Each time you click the multi-quote button in a thread that has more than one response it quotes that post in your reply. It seems to work best if the last post you want to quote, you click on the quote button instead.

See I just quoted myself and you using the multi quote feature. I also selected quotes from a different thread which I will quote here as well. It saves them until you click deselect these posts.


Hi guys:
After a few hours, CF is now running the latest version of vBulletin! You can see a list of the new features on VB's site, (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=268833) though probably only a very small subset will be utilized. In the next few days, I'll be making additional, incremental tweaks. If you run into any oddities or have a request, please post them here.


wow.. looks very cute now! :)


No such problems at my end.

Trinithis
08-12-2008, 11:55 PM
Oh I see. I always middle clicked it to open a new tab :D

bazz
08-13-2008, 12:29 AM
It saves them until you click deselect these posts.

where's that button?

bazz

oesxyl
08-13-2008, 12:34 AM
where's that button?

bazz

bottom - right on each post, first after Quote. One click select, another one to deselect.
You must have yahooapi.com not blocked else don't work, this annoy me.

regards

Trinithis
08-13-2008, 12:34 AM
http://img.photobucket.com/albums/v251/Trinithis/multiquote.jpg

_Aerospace_Eng_
08-13-2008, 12:40 AM
where's that button?

bazz

Once you are in the advanced post area you'll see it under the textarea box.

o0O0o.o0O0o
08-13-2008, 01:50 AM
http://img.photobucket.com/albums/v251/Trinithis/multiquote.jpg

why the buttons are showing of different colors and images in your image. Mine are same as old . Like rep icon is different in your image but in mine its old icon . Can we chnage that?

oesxyl
08-13-2008, 02:10 AM
why the buttons are showing of different colors and images in your image. Mine are same as old . Like rep icon is different in your image but in mine its old icon . Can we chnage that?
that's depend of how many rep points and thanks you have. I guess you can do anything, :)

PS: try to clear the browser cache, :)

regards

o0O0o.o0O0o
08-13-2008, 02:19 AM
that's depend of how many rep points and thanks you have. I guess you can do anything, :)



Thanks for that , i just changed my rep points from database using phpYourAdmin and new buttons are back :D

bazz
08-13-2008, 03:04 PM
You must have yahooapi.com not blocked else don't work, this annoy me.

regards

It annoys me too so I shall do without multi-quote.

bazz



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum