...

View Full Version : div shakes in IE



sybil6
07-19-2008, 09:44 AM
hello

i have a problem in IE, a div shakes a little bit when you choose the submenu in the right part of the page site, the shake happens only at the first ckick of the right submenus ?????

the site : http://tetrix01.free.fr/quienes.somos.p.htm#

i join a jpg file that indicates where the shake happens:

http://tetrix01.free.fr/shakey.jpg

abduraooft
07-19-2008, 10:02 AM
Add a proper DOCTYPE (http://www.alistapart.com/articles/doctype/) and fix all errors (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ftetrix01.free.fr%2Fquienes.somos.p.htm&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0)

sybil6
07-19-2008, 11:35 AM
it's a IE problem.

abduraooft
07-19-2008, 12:18 PM
it's a IE problem.
Yea, I know, and that link to http://www.alistapart.com/articles/doctype/ says it all there.

masterofollies
07-19-2008, 04:50 PM
I only code for firefox on my website. I put a footer bar that says "This website only works correctly in Firefox"

sybil6
07-19-2008, 05:25 PM
I only code for firefox on my website. I put a footer bar that says "This website only works correctly in Firefox"
that's quite a nice solution until we get away with that ugly and stupid IE

effpeetee
07-19-2008, 05:49 PM
I've put it here assembled (http://exitfegs.co.uk/etest.html). for convenience.
I removed some rubbish from the Doctype.
It works OK in IE7

Frank

sybil6
07-19-2008, 08:10 PM
evangelism might be the solution for that rubbish :thumbsup:

effpeetee
07-19-2008, 09:57 PM
evangelism might be the solution for that rubbish :thumbsup:
Sorry, I had inadvertantly overwritten it.

I've put it back here assembled. (http://exitfegs.co.uk/etest.html)

It's back now.

Frank



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum