...

View Full Version : Problem with Mootools/Lightbox and wz_tooltip



mrm2k7
06-10-2008, 12:10 PM
Hello everyone,

I implemented Christophe Beyls (http://www.digitalia.be/software/slimbox) Lightbox into my page. Everything works fine in all Browsers I have (IE 6,7, FF 2, Opera 7,8,9, Safari 3). I then wanted to add tooltips and so I implemented Walter Zorns (http://www.walterzorn.com/tooltip/tooltip_e.htm) wz_tooltip. That works fine with all browsers except for the IE 6 and 7. Although there seems to be no problem with showing them independently for IE it just doesnt work with both scripts enabled. All of a sudden they stop showing the lightbox and only show the tooltips. When I click a picture it open like a normal link. Does anyone know why this is and how i can fix it?
Is the fact that mootools and lightbox are being loaded in the header and wz_tooltip is being loaded in the body-part of my website part of the problem?

Any help appreciated, thanks a lot

Regards
mrm

paladinckm
06-10-2008, 07:22 PM
Hello everyone,

I implemented Christophe Beyls (http://www.digitalia.be/software/slimbox) Lightbox into my page. Everything works fine in all Browsers I have (IE 6,7, FF 2, Opera 7,8,9, Safari 3). I then wanted to add tooltips and so I implemented Walter Zorns (http://www.walterzorn.com/tooltip/tooltip_e.htm) wz_tooltip. That works fine with all browsers except for the IE 6 and 7. Although there seems to be no problem with showing them independently for IE it just doesnt work with both scripts enabled. All of a sudden they stop showing the lightbox and only show the tooltips. When I click a picture it open like a normal link. Does anyone know why this is and how i can fix it?
Is the fact that mootools and lightbox are being loaded in the header and wz_tooltip is being loaded in the body-part of my website part of the problem?

Any help appreciated, thanks a lot

Regards
mrm

Hi ,
Even I was wz_tooltip and similar error occurred ..then i found out ..that if there is a apostrophe ( ' ) symbol in the text which you want to diplay as a tooltip ..the wz_tooltip doesn't work ..eg : can't , doesn't etc try to check that ...



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum