...

View Full Version : FireFox Beta 3.5 Not Working



UrbanTwitch
05-13-2008, 04:14 AM
If you go to my site: http://sodadome.com/temp2

Go to that using FireFox (stable version) and you will see the footer image.

Now go to it using FireFox BETA 3.5 (if you have) .. The FOOTER image doesn't show. Why not!?

_Aerospace_Eng_
05-13-2008, 04:16 AM
If you coded properly you'd have a better chance of browsers displaying the site properly. You have 11 coding errors all of which might causing your problem.
See them here (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fsodadome.com%2Ftemp2%2F).

BTW you can't use the same ID more than once. If you must use similar styles then use a class instead.

UrbanTwitch
05-13-2008, 12:02 PM
That's wierd, it shows up now.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum