...

View Full Version : Problem with CF



BabyJack
05-11-2008, 01:47 PM
In my browser (Firefox) when a link on CF has www. in, it comes up with an error, without it, it works fine!

rafiki
05-11-2008, 02:02 PM
You mean when a link is just http://google.com it works but http://www.google.com/ it wont? be a bit more specific if im not correct?

BabyJack
05-11-2008, 02:07 PM
You are right.

rafiki
05-11-2008, 02:18 PM
I don't think this is a Codingforums problem as both links work for me with firefox. Windows Vista Home edition FF 2.0.0.14 is there any Addons etc.. that may be causing the links to not work? also when you say it does't work do you mean it wont let you click it or it takes you to a error page?

BabyJack
05-11-2008, 02:21 PM
When I type in www.codingforums.com, http://www.codingforums.com/ on Windows Vista Ultimate, Firefox 2, it takes me to a Firefox Error Page - Cannot Connect to the server.

rafiki
05-11-2008, 02:23 PM
Have you tried turning all add-ons off, restarting firefox, restarting your pc, re-installing firefox, go back to WinXP? I would probably start in that order:P
also check that FF3 works properly it may be worth updating.
http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0b5&os=win&lang=en-GB

_Aerospace_Eng_
05-11-2008, 06:47 PM
Also your hosts file could be preventing use from accessing the site.

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Open it with notepad. Check to see that codingforums isn't on there some where.

oracleguy
05-11-2008, 08:18 PM
Also try it in a different web browser.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum