...

View Full Version : Problem with prototype.js! help!



elyfrank
05-01-2008, 04:05 PM
Hi guys,
I am trying to add this script line

<script language="javascript" type="text/javascript" src="
http://www.expedia.com/pubspec/scripts/storefront/expe.sf.vertical.350.asp?pid=&aid="></script>


To my idex page and it give me errors, when I delete this line <script
src="js/lightbox/prototype.js" type="text/javascript"></script>


it works, anybody cane help me to figure this out?


This is the page I need to insert it to http://flyawaytrip.com and
this one I already inserted http://flyawaytrip.com/indexxxx.com and
gives errors and doesn't show up.


Thank you very much.

GJay
05-02-2008, 10:39 PM
That first script is using the for(in in array) notation that isn't compatible with Prototype and is "considered harmful (http://andrewdupont.net/2006/05/18/javascript-associative-arrays-considered-harmful/)". You'll need to either re-write the first script in a more sensible way, or avoid using Prototype.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum