...

View Full Version : Opaque 'Alt' Box



TS2UK
03-28-2008, 06:29 PM
Hi, I was trying to create the hover box on
http://thesims3.ea.com/cas.php.
(The boxes that pop up when u hover over the sims.)
Please help :)

VIPStephan
03-28-2008, 06:38 PM
Thatís simple. Well, at least finding out how they did it is simple. If you analyze their source code you will find this line:



<script type="text/javascript" src="/jscript/boxover.js"></script>


Now, if you copy the path of that file and add it to the domain in the address bar you get this: http://thesims3.ea.com/jscript/boxover.js Thatís the JS for the tooltips. Now, if the copyright holder allows it you can copy this script and use it on your website. If not then there are free alternatives, for example at: http://demos.mootools.net/Tips

TS2UK
03-28-2008, 06:51 PM
thanks =)

TS2UK
04-01-2008, 01:28 PM
Thatís simple. Well, at least finding out how they did it is simple. If you analyze their source code you will find this line:



<script type="text/javascript" src="/jscript/boxover.js"></script>


Now, if you copy the path of that file and add it to the domain in the address bar you get this: http://thesims3.ea.com/jscript/boxover.js Thatís the JS for the tooltips. Now, if the copyright holder allows it you can copy this script and use it on your website. If not then there are free alternatives, for example at: http://demos.mootools.net/Tips
I need to know now how to include the code into my site as I havnt got a clue :)

VIPStephan
04-01-2008, 01:45 PM
Learn from their source code. That's how I learned a lot of what I know today.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum