View Full Version : Making asp work in Frontpage

01-25-2003, 07:21 AM
Ok useing either Frontpage or Macromedia Dreamweaver MX is there a way to set them up so that when you are testing in the preview window the asp scripts would work!

Anyone :)

01-25-2003, 07:50 AM
So you have IIS (asp) installed / running on your machine right?

01-25-2003, 08:16 AM
Yep use it on my webserver! so I am able to test through IE but I was hopeing for a way that I can juct click on the preview window and it grabs it that way!

01-25-2003, 06:10 PM
I use dreamweaver at work (or used to). I don't believe there is a way for the asp actions to be previewed through it.

I scratched the dreamweaver and downloaded HTML-Kit. Now there's an editor. :)

01-26-2003, 01:05 AM
Haha, glad to know I'm not the only one who doesn't like DW. ;)

Although for most things, I prefer TextPad to HTML-KIT. Hopefully though they'll make HTML-KIT even better, since it's constantly improving. I own a license to both of them, at any rate. :D

01-26-2003, 08:00 AM
I use and like HomeSite... Its like HTML-Kit and others in that it is a text-based editor.

DW is okay but I only use it when editing huge tables.