...

View Full Version : delay in seconds



zodehala
02-19-2008, 10:52 PM
how can i say "if click X times in Y seconds" in php language

namely

for example

(if i click a link 5 times in 2 seconds a window will be up )

wich loop do i have to use ?

Andrew Johnson
02-19-2008, 10:54 PM
You can't do that in PHP, you are looking for a client side language.

WA
02-20-2008, 05:08 AM
Continued here: http://www.codingforums.com/showthread.php?t=133651



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum