...

View Full Version : Problem of <p> while sending emails



bhakti_thakkar
01-18-2008, 11:38 AM
hi,
i have a page in which there is a WYSIWYG editor. working fine. User can build templates and then it will be sent to the admin for approval. i show the user the entire content of the tempate and also store the same in DB. The previews is also showing fine results. as the user has created with formatting, it does display in the same way. but when its sent as a mail there are few line gaps in some places. the <br> tag is replaced by <p> tag i suppose. how can i solve this?



preview.php the output in browser is as below:

Dear Share holder,

We wish to inform you that, the Meeting of the Board of Directors of our Company is scheduled to be held on a date to take on record, amongst other business, the unaudited financial results and Segment-Wise Financial Report for quarter and half year ended 2008


XXXX PERSON

Company Secretary & Legal Counsel
Vice President – Human Resources

BUT IN MAILS ITS AS BELOW:

Dear Share holder,

We wish to inform you that, the Meeting of the Board of Directors of our Company is scheduled to be held on a date to take on record, amongst other business, the unaudited financial results and Segment-Wise Financial Report for quarter and half year ended 2008


XXXX PERSON

Company Secretary & Legal Counsel

Vice President – Human Resources


NOTE THE EXTRA LINE IN THE FOOTER.

Thanks



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum