...

View Full Version : Unwanted vertical gap



TobyBenjamin
01-11-2008, 06:05 AM
I'm working on a site for my job and I can't seem to get rid of this weird gap.

It's the light gray (background color) between the [OS Logos|Evolution Image] (graphicban) and the top line of the 3 line buffer set (gray - buffer, green - bufferx, gray - buffer)

I've looked and looked and looked some more but cannot find the source of the gap in the CSS or the XHTML, and I'm 100% validated in both.

If anyone sees my error, please help!

The you can view the source from the page - http://computerevolution.net
The CSS is located at http://computerevolution.net/style.css

Thank you in advance,

Toby


UPDATE: using Firefox's web developer plugin, i was able to determine the gap is part of the graphicban div. it's under the two images, but in that div. still no idea why the space is there.

Majoracle
01-11-2008, 07:15 AM
Add this to your CSS:


#graphicban
{
clear: right;
width: 750px;
background: #5A5C75;
vertical-align: bottom;
}
#graphicban img
{
float:left;
}

Think you may have a typo in your CSS. You have a style called "graphban" in your CSS, and in the HTML, it's graphicban. If that's the case, just replace it with the CSS I gave, and it'll fix it.

TobyBenjamin
01-11-2008, 07:21 AM
THANK YOU SOOOOOO MUCH!

I feel like an idiot misnaming divs.
I changed the name and blamo!
Everything is 100% fine.

This is my first post on CodingForums and this experience will keep me coming back.

Thanks again



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum