...

View Full Version : Click Link to Execute Code



Cerby
11-15-2007, 12:10 AM
Hello!

Can code be inserted into a database via clicking on a link?

GO ILLINI
11-15-2007, 05:01 AM
what exactly do you mean? Are you looking for something like phpMyAdmin?
Please explain your problem.

-Adam

Inigoesdr
11-15-2007, 07:54 AM
I think Cerby was thinking more along the lines of passing a value via GET or POST and adding it to the database. If that is the case Cerby, you may want to look up some simple PHP/MySQL tutorials on a search engine.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum