...

View Full Version : Anyone use UltraDev?



BigDaddy
12-31-2002, 08:39 PM
Question:

I just started a new job, and am being forced to use it. I'm sure it's a great tool, but it's a bit daunting to start out with after never using it before---and it's my 2nd day on the job.

On other html editors, you can have teh line numbers for your code on the side. Can anyone tell me how to do that on Ultradev?

BigDaddy
12-31-2002, 09:13 PM
NM....

I found it. I was in a rush to get a project done today, so I didn't have time to spend wasting it on trying to find it, but I found the button to allow it.

:)

cg9com
01-01-2003, 07:41 AM
Pretty helpful forum huh? :D

beetle
01-03-2003, 02:49 PM
I'm a pretty big DW user. If you can more questions, feel free to ask ;)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum