...

View Full Version : Problem with simple link



masterofollies
08-10-2007, 11:00 PM
I am trying to link an image to an outside website. And I cannot get it to work. Here is the coding I used exactly.


<a href=\"realmofdragons.shirtcity.com\"><img src=\"images/store1.jpg\" border=\"0\" alt=\"Tshirt City\"/></a>

And the output is http://www.rodgame.org/realmofdragons.shirtcity.com
It needs to link to http://realmofdragons.shirtcity.com

If I do a double backslash it refreshes the current page.

mcjwb
08-10-2007, 11:26 PM
You need to add http:// to the beginning of the url, i.e.


<a href=\"http://realmofdragons.shirtcity.com\"><img src=\"images/store1.jpg\" border=\"0\" alt=\"Tshirt City\"/></a>

masterofollies
08-11-2007, 12:27 AM
I did that and it changed it to a comment. So it was hidden

PhaZZed
08-11-2007, 12:31 AM
You need to add http:// to the beginning of the url, i.e.


<a href=\"http://realmofdragons.shirtcity.com\"><img src=\"images/store1.jpg\" border=\"0\" alt=\"Tshirt City\"/></a>

This must work!

usik
08-11-2007, 12:38 AM
It worked fine for me, make sure the http:// is within the quotation marks


echo "<a href=\"http://realmofdragons.shirtcity.com/\"></a>";


also you didn't state if you were echoing it with php, because if you are not than you don't need to backslash anything, that could be a problem :p

PhaZZed
08-11-2007, 12:42 AM
I wondered about that :)

masterofollies
08-11-2007, 01:30 AM
I changed the image to a javascript image and now the link works flawless. Thanks so much!



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum