...

View Full Version : Problem with individual page



AndyArmstrong
08-07-2007, 02:41 PM
Roight.

If you head to http://www.new.3genergi.co.uk/index.php?module=webpage&id=16
Username:newsite
Password:123newsite

In IE, the images fill each cell,like they should having told them each to be an individual size, in FF they are doing what they want.

Any help would be top notch.

Cheers

Andy

effpeetee
08-07-2007, 03:04 PM
Roight.

If you head to http://www.new.3genergi.co.uk/index.php?module=webpage&id=16
Username:newsite
Password:123newsite

In IE, the images fill each cell,like they should having told them each to be an individual size, in FF they are doing what they want.

Any help would be top notch.

Cheers

Andy
On my laptop with IE 7 the top left menu grid (Home Page ;Services etc.) is displaced to the right about 3mm.

1024 x 728 screen

This from my PC - same screen settings.

http://www.exitfegs.co.uk/aspecial.html


Frank

AndyArmstrong
08-07-2007, 04:04 PM
You fell upon the second last problem with the site see my other thread!!!!!

However just use another browser for now on this problem!

ahallicks
08-07-2007, 04:18 PM
Try removing the <br /> after the image? It looks like you have too much space at the top of the box, which is pushing the whole td down higher than the image, which is the right size.

AndyArmstrong
08-07-2007, 04:24 PM
there are none programmed in the code window (using a cms) however I have tried deleting al white space as well, to no avail :(

effpeetee
08-07-2007, 04:27 PM
http://www.exitfegs.co.uk/aspecial3.html
http://www.exitfegs.co.uk/aspecial2.html
http://www.exitfegs.co.uk/aspecial4.html

These were done with Firefox

If I can help any more, please say.

Frank

littlemiss
08-07-2007, 04:28 PM
try changing your table td align to vertical-align: top; it might move it up, in your style sheet, i dont know how to fix it in your cms

AndyArmstrong
08-07-2007, 04:32 PM
tried that, its not alignment issue.

littlemiss
08-07-2007, 04:35 PM
it seems like its your font size thats messing it, if you use youse decrease font size tool on the site you see that it ends up fitting it. So My guess is that the problems from the text part of the table and not the image part, the image part is just being expanded to fix the text.

I dont know though, its been a long long day.

ahallicks
08-07-2007, 04:43 PM
<table bordercolor="black" border="1" bgcolor="#80807a">
<tbody>
<tr>
<td>
<a href="index.php?module=webpage&amp;id=9"><img width="98" height="90" style="float: left;" alt="" src="themes/default/img/overview4small.jpg" /></a>
</td>
<td onclick="document.location.href=&#39;index.php?module=webpage&#39;id=9&#39;;" style="cursor: pointer;"><br /> <h2>Pyrtec</h2> <p>From 350 to 1,250 kW, moving grate with facility control system for pellets, wood chips and waste wood.</p>
</td>
</tr>

I can see a br in there, which is why, I think, your text isn't starting at the top of the <td>

AndyArmstrong
08-08-2007, 12:19 PM
I have tried removing it - but its only there in the source once the page has parsed....



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum