...

View Full Version : How to make a Drop-down menu



sdcomputerz
07-27-2007, 04:47 AM
I just wanted to ask if anyone could show me how to make a drop-down menu. Thanks.

_Aerospace_Eng_
07-27-2007, 05:21 AM
No but you can teach yourself.
http://www.alistapart.com/articles/dropdowns/

kosstr12
07-27-2007, 06:35 AM
if you were thinking of a mouseover dropdown menu it would require some css

sdcomputerz
07-27-2007, 10:18 AM
Thanks

CaptainB
07-27-2007, 11:49 AM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/indexb.html

sdcomputerz
07-27-2007, 06:56 PM
Thank you all. I think I have enough resources now.

l Squid l
07-27-2007, 07:25 PM
I understand that you many sources but when I tried to make a drop down menu, the suckerfish code was hard for me to understand..so I followed this http://javascript-array.com/scripts/simple_drop_down_menu/#

Very Simple. Well, to me it is.

sdcomputerz
07-27-2007, 07:27 PM
Very cool. I still will take more resources for future use.

M1kael
07-27-2007, 07:32 PM
Here is another resource for you. Its a very good site with many options:
http://www.cssplay.co.uk/menus/

I personally prefer making a menu without javascript, but it tends to get complicated quickly.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum