...

View Full Version : Frames?



l Squid l
07-02-2007, 02:17 PM
Hi, If you go to this site (http://www.framsikt.se./) then click on Programutbildning (5th one down) The middle area is scroll~able. This is my Site. (http://elementalstudios.freehostia.com/) Where the small text begins is the conetent box slice, How would I make that into a frame, or make so if put more text it can scroll. Also say if I didn't want Welcome part scroll~able, just the Lastest News, would I have to make it into a separate slice or can I do it with slicing it again. So any help is appreciated.:thumbsup: Thanks!

Jutlander
07-02-2007, 02:24 PM
You can add


overflow: auto;

to #contentbox. But then I suggest you also keep the Welcome image in the #contentbox div.

l Squid l
07-02-2007, 02:28 PM
Ok, I'll try that , thanks Jutlander you are aways helpful, and fast!

Jutlander
07-02-2007, 02:33 PM
Just to add, there are some display issues in IE 6 and 7. For instance, the background in the #contentbox repeats itself, therefore use this line in #contentbox:


background : url(images/Content-Box.png) #666767 no-repeat;

Also, the welcome and latest news images doesn't look too good in IE 6. I think you've made them transparent and IE doesn't render that too well.

l Squid l
07-02-2007, 03:16 PM
Yea they are transparent, I noticed it doesn't look great in IE 6.

l Squid l
07-02-2007, 03:50 PM
Anyway to customize, the scroll bar? Like If I designed it Photoshop CS3 Or Sumthing.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum