PDA

View Full Version : Indenting in Firefox



ahallicks
04-10-2007, 02:16 PM
How the heck do you indent text in Firefox? In IE I believe you can simply hold down Ctrl and then press tab to indent text on a line. However, in Firefox this will switch to the next open tab!?

I need this because I have to create my sites using an online manager, which is very annoying and means that I can't indent my code so tend to get very lost! Help me! :p

_Aerospace_Eng_
04-10-2007, 08:27 PM
Write the text in notepad, and copy and paste it to your online manager.

ahallicks
04-11-2007, 11:12 AM
lol, that's one way. But that would take way too long for the code I have to write. I'm currently using a copy and paste job of the tab space, which seems to work quite well except I have to re-copy that space everytime I want to move some text around.

There must be a way?

psykx
04-11-2007, 01:26 PM
I may be missing the point of your question but   still works in most browsers

ahallicks
04-11-2007, 04:58 PM
lol, not quite ;)

The problem is with indenting the code before it is parsed to the browser to make things line up and indent nicely so I can more easily look through the code to find erros...

_Aerospace_Eng_
04-11-2007, 06:10 PM
Just found this add on.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3955
You probably could have as well if you searched better. You can assign the keystrokes to press to make the tab by going to the options for the extension.