View Full Version : Indenting in Firefox

04-10-2007, 03:16 PM
How the heck do you indent text in Firefox? In IE I believe you can simply hold down Ctrl and then press tab to indent text on a line. However, in Firefox this will switch to the next open tab!?

I need this because I have to create my sites using an online manager, which is very annoying and means that I can't indent my code so tend to get very lost! Help me! :p

04-10-2007, 09:27 PM
Write the text in notepad, and copy and paste it to your online manager.

04-11-2007, 12:12 PM
lol, that's one way. But that would take way too long for the code I have to write. I'm currently using a copy and paste job of the tab space, which seems to work quite well except I have to re-copy that space everytime I want to move some text around.

There must be a way?

04-11-2007, 02:26 PM
I may be missing the point of your question but   still works in most browsers

04-11-2007, 05:58 PM
lol, not quite ;)

The problem is with indenting the code before it is parsed to the browser to make things line up and indent nicely so I can more easily look through the code to find erros...

04-11-2007, 07:10 PM
Just found this add on.
You probably could have as well if you searched better. You can assign the keystrokes to press to make the tab by going to the options for the extension.