...

View Full Version : hover and span issues



petraska
02-03-2007, 12:43 AM
Good day,

I am having issues working with hover and span. In Opera, this works fine, but in IE it does now. I have read that IE does not support hover on anything but the <a> tag, so I tried to convert my code to using an <a> around the <span>, however it broke the Opera funcionality too.

Below is the cut down version of the code:


.item_picmenu_item:hover{z-index:25; background-color:#ff0}

.item_picmenu_item span{display: none}

.item_picmenu_item:hover span{
display:block;
position:absolute;
top:2em; left:2em; width:15em;
border:1px solid #0cf;
background-color:#cff; color:#000;
text-align: center
}

I simply added a after the .item_picmenu_item part and that broke it. It looked like this:


.item_picmenu_item a:hover{z-index:25; background-color:#ff0}

.item_picmenu_item a span{display: none}

.item_picmenu_item a:hover span{

Any input or another way of doing this. I am trying to display like a tooltip over pictures when a user hovers over the picture. The tooltip will have a picture and words in it. Like I said, it works well in Opera but IE fails, trying to make it browser compadible now. Hope I can or I will have to re-design.

Thanks in advance.
Daniel

petraska
02-03-2007, 12:53 AM
Ah, nevermind I fixed it

Shoot2Kill
02-03-2007, 01:49 PM
it would always be good to post the solution, for if anybody else has that problem...



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum