...

View Full Version : All my pages just went wack - PLEASE HELP!



vaXzine
01-14-2007, 08:21 PM
I hope there is a simple fix but i can't figure it out. All of my pages just went wack on my site. http://www.zivleylaw.com

My issue is with the flash navigation bar. It displays out of allign on every page... Does anyone know why this happened?

Philip M
01-14-2007, 08:44 PM
I don't see anything amiss. Could you be more specific as to what you think has gone wrong? Have you changed anything in the site's code recently?

Arty Effem
01-14-2007, 08:49 PM
I hope there is a simple fix but i can't figure it out. All of my pages just went wack on my site. http://www.zivleylaw.com

My issue is with the flash navigation bar. It displays out of allign on every page... Does anyone know why this happened?Could it be anything to do with this:

<style>
<!--

body {
text-align: center;
}

</style>

vaXzine
01-14-2007, 08:51 PM
I don't see anything amiss. Could you be more specific as to what you think has gone wrong? Have you changed anything in the site's code recently?
On every page in the site my navigation bar is right justified, when it should be centered. I have not changed any code, but I have been in the file manager trying to replace a .html page.

What does the navigation bar look like to you? The below text should be centered across the top of the page.

HOME - ABOUT US - PRACTICE AREAS - CASE STUDIES - MEDIA - TESTIMONIALS - RESOURCE - CONTACT US

vaXzine
01-14-2007, 08:53 PM
Could it be anything to do with this:
You would think it might be something like that, but I havent changed any code. And there is no .CSS page.

vaXzine
01-14-2007, 08:59 PM
This mess must have something to do with the way the files are structured in my public_html folder...

A bit more history:

I was trying to use the 'publish' option in Nvu html editor... and that is when something went wrong... I should have just stuck to uploading files through the file manager...

david_kw
01-14-2007, 09:04 PM
Looks fine to me in IE6 and 7.

david_kw

vaXzine
01-14-2007, 09:11 PM
now all of my urls in the browser look something like this:
<!--http://zivleylaw.com/zivleylaw/index.php?action=ViewContent&name=Media--!>

when before everything went wack they looked like this:
<!--http://www.zilveylaw.com/media.html--!>

vaXzine
01-14-2007, 09:21 PM
Looks fine to me in IE6 and 7.

david_kw
Thanks for the feedback. I'm using FireFox and it's still displaying right justified and for some reason looking into my 'zivley' subdirectory

vaXzine
01-15-2007, 06:36 AM
The problem has been resolved.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum