...

View Full Version : Quicktime Auto Size?



Metroid48
12-29-2006, 08:35 PM
Hi,

I've been trying to embed video into a webpage, but need the Quicktime movies to automatically determine the size of the video. This is so that I do not have to add all of the sizes manually. Is there a way to do this?

Thanks,
-Metroid48

1212jtraceur
12-29-2006, 09:16 PM
I think that if you don't specify dimensions, it may handle it for you. I'm not sure, though...

Metroid48
12-29-2006, 10:38 PM
It doesn't. I've tried leaving it blank and it takes a default square-size, cutting off the control bar as well. Most of my videos are a 4:3 ratio, though not all, yet it still cuts off the sides and control bar.

1212jtraceur
12-30-2006, 04:16 PM
Oh, I don't really know. Maybe a script could determine the dimensions of the file...



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum