...

View Full Version : Scrollbar not appearing in IE.



Scriptdaemon
12-22-2006, 10:15 AM
If you view this test page in Firefox, http://moth.homelinux.com/~scriptdaemon/test.html , the pageDiv div should have a scrollbar, however, even if the content overflows the div, the scrollbar does not appear in IE. What is wrong?

P.S. These are the only two browsers I have tested. If there are any errors in any other browsers, please inform me and possibly help me fix those as well.

ahallicks
12-22-2006, 10:51 AM
Could possibly be because you haven't specified a set height or width to that page div

Scriptdaemon
12-22-2006, 05:50 PM
http://www.cssplay.co.uk/layouts/body4.html

That site doesn't appear to either, but it works in IE.

codingmasta
12-22-2006, 08:25 PM
Scrollbars only work in I.E., If ur wrong, maybe u need to have better I.E. version or ur css/ any code is invalid. . .

Scriptdaemon
12-22-2006, 09:03 PM
Scrollbars only work in I.E., If ur wrong, maybe u need to have better I.E. version or ur css/ any code is invalid. . .

I have pretty much next to no idea what you just said, but I'll address it how it came off to me.

Scrollbars don't only work in IE, because they work fine for me in FF. I have the latest version of IE and still have this problem, and I obviously know something is wrong with the code, because I am asking for help to fix it.

codingmasta
12-22-2006, 09:08 PM
Oh, what a shame 4 me...

Scriptdaemon
12-24-2006, 04:08 AM
I have figured out that the problem was actually that in IE, for some reason, the div height wasn't being updated to the content since the content is put into the div via javascript. (I don't quite understand why though, because it updates every time I delete rows from it). I have figured this out because, as I resized the browser window manually, it corrected the height as it should be, so I put a temporary table in past the browser height so when the information from the javascript is put in it is correctly sized. I have, however, ran into a new problem. For some completely odd reason, if you delete a row at random (at least from what I have tested), all the other divs move to the very left of the page. It's odd because this doesn't always happen, and it always calls the same code regardless of what row is deleted.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum