Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer Completely messed up my httpd.conf

    (Sorry if this is a duplicate, first didn't appear for 5 mins +)

    Hi guys, I really would appreciate some help from the experts here. I've completely messed up my httpd.conf and other settings on my VPS and the worst thing is - I can't find out what I've done wrong! Please help, I've had a few hack attempts using my Apache recently, so I want to get this up as soon as poss!

    My aim:

    /var/www/downloads/<username-sub-dir> all username sub dir's require a username / password (from mod_auth_mysql) to view the file listing, OR to have a cookie available.

    I have conflicts clearly between httpd.conf and /sitest-enabled/000-default. I'm not experienced with most of the stuff here, so any help would be massively appreciated!

    Setup

    sites-enabled/000-default: http://jsfiddle.net/Xcece/
    httpd.conf here: http://jsfiddle.net/CFRSu/

    I'm not using .htaccess files. This all seemed to work a few days ago, now it's not

    Any help would be amazing right now after the previous hack attempt that grabbed all my code

  • #2
    Regular Coder stevenmw's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    OK
    Posts
    497
    Thanks
    27
    Thanked 31 Times in 31 Posts
    Thanks!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •